miercuri, 3 decembrie 2014

De ce prefer femeia introvertită

Prefer femeia introvertită pentru că liniștea ei amplifică liniștea mea. Prefer femeia introvertită pentru că nu vorbește mult și prost. Prefer femeia introvertită pentru că în primul rând este preocupată de introspecție și abia mai apoi de analiza celorlalți. Prefer femeia introvertită pentru că mustește de mister. Prefer femeia introvertită pentru că nu se lasă descoperită decât de cel cu care se află pe aceeași frecvență.

Prefer femeia introvertită pentru că preferă să-și consume energia cu mine și nu cu prietenele ei la o terapie de shopping în grup. Prefer femeia introvertită pentru că, în majoritatea cazurilor, e mai inteligentă decât cea extrovertită. Prefer femeia introvertită pentru că arta face parte din ADN-ul ei. Prefer femeia introvertită pentru că este definită mai mult de emoție decât de rațiune. Prefer femeia introvertită pentru că se refugiază în siguranța intuiției.

Prefer femeia introvertită pentru că e capabilă de sacrificii în spatele cortinei, lăsându-i pe alții pe scenă. Prefer femeia introvertită pentru că profunzimea gândurilor ei nu va fi înțeleasă vreodată de vreo extrovertită. Prefer femeia introvertită pentru că eu însumi sunt un introvertit.

Prefer femeia introvertită pentru că ea m-a preferat pe mine întâi!

Un comentariu:

  1. hihihi, nu stiu cata emotie poate exista fara ratiune dar foarte frumos si sensibil articolul
    <3

    RăspundețiȘtergere