vineri, 16 ianuarie 2015

Cu cât se mai vinde o viață?

Cât valorează viața?

Viața valorează atât cât vrei tu să valoreze. Viața valorează cât o traversare de stradă aglomerată printr-un loc nepermis. Viața valorează cât o depășire pe linie continuă aproape de curbă. Cât câștigi făcând aceste două lucruri? Câștigi în jur de zece secunde. Deci viața poate valora zece secunde pentru unii.

Viața valorează cât un creion și o bucată de hârtie pe care iei în zeflemea întreg sensul vieții unui adept al lui Allah. Viața valorează cât o ceapă degerată atunci când e vorba despre apărarea numelui Profetului. Deci, pentru alții, viața valorează cât un set de gloanțe.

Viața valorează cât o imagine de ansamblu asupra propriei persoane, imagine văzută prin ochii celui iubit. Viața valorează cât o îmbrățișare sinceră. Viața valorează cât un cuvânt de încurajare spus la vremea potrivită.

Viața valorează cât o bucată de lemn pe care se prelinge continuu sânge nevinovat. Viața valorează cât o spălare de mâini în fața unei gloate. Viața valorează cât un burete înmuiat în oțet pe timp de secetă. Viața valorează cât o întreagă creație la un loc.

Viața valorează cât vrei tu să valoreze.

2 comentarii:

  1. Cât valorează? Viața este importantă atunci când găsești puterea să faci din orice te înconjoară o poezie și atunci ești fericit. Interesant blog, nu obișnuiesc să las comentarii. Ține-o tot așa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos de apreciere! Viața este cea mai importantă resursă pe care o are la îndemână omul. Depinde doar de el dacă va folosi această resursă la capacitate maximă.

      Ștergere