joi, 6 noiembrie 2014

Cine nu are candidați, să-și cumpere!

Cine nu are candidați, să-și cumpere! Noi nu-i dăm pe-ai noștri! Nu renunțăm la niște candidați care joacă ping-pong cu dezbaterile televizate de dinaintea turului doi, din dorința de a nu crea probleme organizatorice televiziunilor și instituțiilor ce ar putea fi părți implicate. Cum să renunțăm, frate, la doi candidați care se completează reciproc atât de bine? Unul are logoree la fiecare apariție publică, iar celălalt nu a trecut încă de stadiul prezentării unui referat în liceu. Nu, noi nu renunțăm la doi români mândri și sinceri, atotcunoscători ai legislației și geografiei autohtone. Ar fi cea mai mare greșeală a țărișoarei noastre, în vremuri aducătoare de război, să renunțe la doi diplomați mesageri ai păcii, care au reușit să unească blocuri politice dușmane.

Fraților, vă îndemn să susțineți cu toată convingerea acești doi candidați. Cine a mai reușit să încuviințeze atâta putere munților Carpați ca ei? Nemților le-a trebuit zidul Berlinului, noi avem natura care împarte țara în două. Și dacă zidul Berlinului a putut fi dărâmat, apăi cu natura nu te pui!
Cine nu are procurori cu doctorat și profesori experți în imobiliare, să împrumute! Dar cine nu are candidați finaliști ca ai noștri, să-și cumpere!

Un comentariu: